Home

Lego hajó 60266

LEGO City - Óceánkutató hajó (60266) vásárlás 36 890 Ft-tól! Olcsó City Óceánkutató hajó 60266 LEGO árak, akciók. LEGO City - Óceánkutató hajó (60266) vélemények. Gyártó: LEGO Modell: City - Óceánkutató hajó (60266) Leírás: Mi vár rád a dobozban ? A vízen úszó kutatóhajó modellje, funkcionális daruval, cápaketreckel, csónakkal LEGO® 60266 ár: 38 890Ft. Óceánkutató hajó! Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő daru. LEGO City Parti őrség, hajók 60266 Óceánkutató hajó RAKTÁRON - Kockavilag.hu LEGO szaküzlet óriási raktárkészlettel, akciós LEGO City Parti őrség, hajók játékokkal 2.700 Ft-tó

Vásárlás: LEGO City - Óceánkutató hajó (60266) LEGO árak

  1. dennel, amire szükséged van. Próbáld ki a cápaketrecet, a működő darut, a tengeralattjárót és a helikoptert
  2. Hajózz a tengerre a csodás LEGO® City óceáni felderítő hajó fedélzetén. Csatlakozz a LEGO City Adventures TV sorozat hőséhez, Harl Hubbs-hez és a felfedező csapathoz egy izgalmas kalandra. A jobb kilátás érdekében a nagyszerű helikopterrel felszállhatsz a hajóról. Ezután egy hajódaru segítségével egy cápamegfigyelő ketrecet süllyeszthetsz a tengerbe, vagy.
  3. den megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához.. Van itt cápaketrec, működő daru, kutató tengeralattjáró, helikopter és még egy.
  4. den megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához

LEGO® City 60266 - Óceánkutató hajó Kockasho

LEGO® City 60266 Óceánkutató hajó. Szállítási idő: azonnal. 38 990 Ft. 38 990 Ft. Szállítási díj ingyenes*. Szállítási díj ingyenes*. Bolthoz Lego City Óceánkutató hajó 60266 vásárlás 39 990 Ft! Olcsó CityÓceánkutatóhajó60266 Készségfejlesztő játékok gyerekeknek árak, akciók. Lego City Óceánkutató hajó 60266 vélemények. LEGO City Óceánkutató hajó 60266Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, d Vezesd be a gyermekeket a tenger felfedezésének világába ezzel a klassz óceáni játékkészlettel! A LEGO® City büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját. Funkciókkal teli óceánkutató játék gyermekeknek! • Ez a többmodelles LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) játékkészlet tökéletes ajándék a kis felfedezőknek, és minden olyan gyermeknek. Indulj a nyílt tengerekre a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó fedélzetén! Csatlakozz a LEGO City Kalandok tv-sorozat hőséhez, Harl Hubbshoz és a kutatócsapathoz egy izgalmas felfedezőútra! Emelkedj a levegőbe a felszállóhelyről, hogy madártávlatból lásd a tájat a klassz.

LEGO® 60266 - LEGO City Óceánkutató hajó. Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő daru, kutató tengeralattjáró, helikopter és még egy.

A LEGO® City Oceans Óceánkutató hajó 60266 készlet 741 darab LEGO® építőkockát, 8 darab LEGO® minifigurát (Harl Hubbs, 3 darab búvár, pilóta, 3 darab kutató) tartalmaz. A kutatóhajó méretei: 18 x 63 x 17 cm, míg a kalózhajóroncs méretei: 16 x 13 x 8 cm. A játékot 7 éves kortól ajánljuk Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő daru, kutató tengeralattjáró, helikopter és még egy kalózhajó roncsa is rejtett kincsekkel Figyelem! Elindult a Csatornatagság, ha szeretnéd a munkám támogatni és közben még extra juttatásokban is szeretnél részesülni, akkor csekkold a linket:https.. Termék információk. Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához LEGO® City - Óceánkutató hajó (60266), Ár: 41790 ft, Leirás: Izgalmas kalandok a láthatáron a hatalmas Óceánkutató hajó fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő.

LEGO® 60266 - LEGO City Óceánkutató hajó Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő d Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő daru, kutató tengeralattjáró, helikopter és még egy kalózhajó roncsa is rejtett kincsekkel! De találsz.

LEGO City - Óceánkutató hajó (60266)

LEGO City Óceánkutató hajó (60266) - 7 webshop árajánlata. LEGO City Óceánkutató hajó (60266) jellemzői, vásárlási tanácsok, boltok rendezése árak szerint Funkciókkal teli óceánkutató játék gyermekeknek! Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő daru, kutató tengeralattjáró, helikopter és még egy. LEGO CITY ÓCEÁNKUTATÓ HAJÓ 60266Rendeléshez katt - https://pluss-webshop.hu/LEGO6026

39 750 Ft | LEGO® City Oceans 60266 Óceánkutató hajó | Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Oceans 60266 Óceánkutató hajó fedélzetén. Ez a szuper Óceánkutató hajó! Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő daru, kutató tengeralattjáró, helikopter és még egy kalózhajó roncsa is rejtett.

LEGO City - Óceánkutató hajó 60266 Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához Lego City Óceánkutató hajó 60266 termékünk most 39.990 Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt

LEGO 60266 Óceánkutató hajó. Funkciókkal teli óceánkutató játék gyermekeknek! Az összes kép megtekintése. Price and availabilit Lego City Oceans - Óceánkutató hajó 60266 rendelje meg most! Rengeteg Lego City (5-12-éves) a játék webáruházban, nagyon jó árakon, kiváló minőségben,.. LEGO® City 60266 Óceánkutató hajó a Játéktenger.hu játék webáruházban. Készletről, akár ingyenes szállítással 47 lego hajo apróhirdetés az ország egész területén>. Válogass a Jófogás.hu lego hajo hirdetései között! LEGO City 60266 Óceánkutató hajó Új! Bontatlan és eredeti! Postázom! 35 990 Ft . Lego, építőjáték. ma, 11:18. Budapest , XIV. kerüle

LEGO City 60266 Óceánkutató hajó - kockavilag

LEGO City 60266 Óceáni felderítő hajó 40 590 Ft Ingyen szállítás Hajózz a tengerre a csodás LEGO® City óceáni felderítő hajó fedélzetén. Csatlakozz a LEGO City Adventures TV sorozat hőséhez, Harl Hubbs-hez és a felfedező csapathoz egy izgalmas kalandra. A jobb. A City kezdetben Lego Town néven indult és az első minifigurákkal együtt vezették be 1978-ban. Azóta ezek a készletek több néven is futottak már; Legoland Town, Town Junior, City Center és World City, míg végül elnyerték az összefoglaló City nevet 2005-ben. A legelső készlet, ami City néven került forgalomba, a 10159-es számú reptér volt (eredetileg az 1994-es Century. LEGO® City 60266 Óceán felderítő hajó, a LEGO gyártja.Vitorlázj át a tengeren a csodálatos LEGO® City óceánkutató hajón! Csatlakozzon a LEGO City Adventures TV sorozat hőséhez, Harlem Hubbs-hez, és egy felfedező csapathoz egy izgalmas kalandra LEGO City 60266 Óceánkutató hajó. Korosztály: 7+ év. Elemszám: 745 db. Szabad készlet: 1-2 db. 37 500 Ft (Gyártói ajánlott fogy.ár: 49 990 Ft) 4 termék 1 oldalon. A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a MINIFIGURES logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINDSTORMS, a.

LEGO ® 60266 - Óceánkutató haj

Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO City Óceánkutató hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő daru, kutató tengeralattjáró, helikopter és még egy kalózhajó roncsa is rejtett kincsekkel LEGO® (60266) City Óceánkutató hajó Mi vár rád a dobozban ? A vízen úszó kutatóhajó modellje, funkcionális daruval, cápaketreckel, csónakkal, tengeralattjáróval és helikopterrel, 8 mini-figurával, köztük a LEGO® City tévésorozat hőseivel, a Harlem Hubb KOCKA.hu - LEGO Certified Store - LEGO Webshop. Kérlek add meg az alábbi mezőbe e-mail címed és ha a termék elérhetővé válik, küldünk neked egy üzenetet LEGO 60266 - Óceánkutató hajóElemeinek száma: 745 dbMinifigurák: 8 dbFiúknak és lányoknak, 7 éves kortólEz a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van..

LEGO City 60266 Óceánkutató hajó - LEGO Alza

LEGO City Óceánkutató hajó (60266) - 220volt

LEGO City - Óceánkutató hajó (60266) - Lego City - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj egyszerűen és biztonságosan, vagy hirdesd meg eladó termékeidet Eladó lego city - Óceánkutató hajó (60266) - 51 910 Ft - Vásárolj egyszerűen és biztonságosan, vagy hirdesd meg eladó termékeidet 60266 - LEGO City Óceánkutató hajó A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a DUPLO logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a FRIENDS logó, a MINIFIGURES logó, a HIDDEN SIDE logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS logó, a NEXO KNIGHTS és a NEXO KNIGHTS logó a LEGO Group védjegyei. Engedéllyel használva. ©2021 The LEGO Group

ll Mutatjuk a legjobb árakat! Találd meg a legjobb ajánlatokat! Spórolj durva összegeket! »»» INTENGO árösszehasonlít LEGO City Óceánkutató hajó (60266) RAKTÁRON Központ. 38 900 Ft. 30 630 Ft + áfa. Kosárba rak. LEGO City Tűzvédelmi egység (60282) RAKTÁRON Béke tér. 14 990 Ft. 11 803 Ft + áfa. Kosárba rak. LEGO City Utasszállító repülőgép (60262) RAKTÁRON Központ. 29 990 Ft. 23 614 Ft + áfa LEGO® City - Óceánkutató hajó (60266) 41 791 Ft. Izgalmas kalandok a láthatáron a hatalmas Óceánkutató hajó fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához. Van itt cápaketrec, működő daru, kutató. LEGO City - Óceánkutató hajó, + Ajándék LEGO Minifigura (További információért kattintson ide) Rendelésével részt vesz LEGO nyereményjátékunkon! (További infor

LEGO City 60266 Óceáni felderítő hajó MALL

LEGO® City Oceans Óceánkutató hajó 60266 . 49 990 Ft Kosárba. LEGO® City Vasúti váltó 60238 . 7 690 Ft Kosárba. LEGO® City Great Vehicles Utcaseprő gép 60249 . 3 590 Ft. LEGO® 60266 - LEGO City Óceánkutató pedrollo jswm 2cx hajó Móka és kaland a láthatáron a hatalmas LEGO® City Óceánkutató benkő lászló gyermekei hajó (60266) fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nszerencsejáték függőség em csak úszik aleier kerítés fedlap vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek. LEGO City 60266 - Óceánkutató hajó termékünk most 41.595 Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt A LEGO® City Oceans Óceánkutató hajó 60266 készlet 741 darab LEGO® építőkockát, 8 darab LEGO® minifigurát (Harl Hubbs, 3 darab búvár, pilóta, 3 darab kutató) tartalmaz. A kutatóhajó méretei: 18 x 63 x 17 cm, míg a kalózhajóroncs méretei: 16 x 13 x 8 cm Óceánkutató hajó LEGO ® 60266 - Mélytengeri felfedezők. 49 990 Ft36 990 Ft . Raktáron. Óceáni mini-tengeralattjár.

LEGO® City 60266 Óceánkutató hajó Extreme Digita

LEGO City Óceánkutató hajó 60266 2021-augusztus ajánlatok

LEGO City - Óceánkutató (60266) ár-összehasonlítása - 2021

Preț: 499 RON - 2021-05-21 03:10:49 În stoc! - 2 ani garanție. LEGO Ocean A fiatalok odáig vannak a fantasztikus Hidden Side univerzumért, ahol a fizikai és a digitális világ összefonódik. Ez a LEGO Hidden Side Természetfölötti versenyautó (70434) játékkészlet a megépíthető modellt egy alkalmazással kombinálja az egy- vagy többszemélyes, vegyes valóság alapú játékélményért, amely során a játékkal való interakció eseményeket indít. Moved Permanently. Redirecting to /trend/LEGO/LEGO-60266-Oceankutato-hajo.htm Figyelem! Elindult a Csatornatagság, ha szeretnéd a munkám támogatni és közben még extra juttatásokban is szeretnél részesülni, akkor csekkold a linke.. LEGO City - 60266 - Óceánkutató hajó. Ajánlott kor: 7 - 0 . Azonosító: 60266-1 Kosárba . 47,490 Ft 4 %. LEGO City - 60258 - Szerelőműhely. Ajánlott kor: 6 - 0 . Azonosító: 60258-1 Kosárba . 35,590 Ft LEGO City - 60263 - Óceáni mini-tengeralattjáró. Ajánlott kor: 4 - 0.

Vásárlás: Lego City Óceánkutató hajó 60266

Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60266 Meeresforschungsschiff. For shipping to the United Kingdom visit this page LEGO City 60266 Ocean Exploration Ship. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60266 Óceánkutató hajó. Souhaitez-vous livrer des produits à la France LEGO® City 60266 Óceánkutató hajó. 5 (1) 40.990 Ft. LEGO® BOOST 17101 Kreatív robotok. 5 (4) 44.790 Ft. LEGO® Creator 31109 Kalózhajó. LEGO® City 60266 Óceánkutató hajó. Previous Next. na zalihi na zalihi . Jamstvo 2 godina Broj dijelova: 745 Broj figurica: 8 Preporučena dob: od 7 god. Detaljni opis i karakteristika » podjeli; 5 / 2 Procjena. 856,00 HRK. cijena proizvoda856,00 HRK . U košarici. LEGO 60266 Óceánkutató hajó. LEGO City. 41 839 Ft-16%. LEGO 60267 Szafari Mini terepjáró.

LEGO® City Oceans 60266 Óceánkutató hajó. 49 990 Ft 40 900 Ft Kosárba-21%. LEGO® City 60292 Városközpont. 39 990 Ft 31 450 Ft Kosárba-23%. LEGO® City 60304 Útelemek. 7 490 Ft 5 735 Ft Kosárba-23%. LEGO® City 60205 Sínek. 6 590 Ft 5 080 Ft Kosárba-25%. LEGO® City 60243 Rendőrségi helikopteres üldözés. We use cookies and similar tools that are necessary to enable you to make purchases, to enhance your shopping experience, and provide our services, as detailed in our Cookie Notice.We also use these cookies to understand how customers use our services (for example, by measuring site visits) so we can make improvements Lego City 60266 Óceánkutató hajó. 49 990 Ft. 40 490 Ft-21%. Lego Star Wars 75256 Kylo Ren űrsiklója. 46 990 Ft. 36 890 Ft-28%. Lego Star Wars 75280 501. Légiós klónkatonák. 11 990 Ft. 8 690 Ft-24%. Lego Classic 11013 Kreatív áttetsző kockák. 10 990 Ft. 8 390 Ft-23%. Lego Minecraft 21155 A Creeper barlang Lego City Oceans - Óceánkutató hajó 60266. 49 990 Ft. Lego Ninjago - Viharharcos csata 71703. 10 990 Ft. LEGO Duplo Town Moduláris játékház 10929. 21 990 Ft. Lego Super Heroes - Venomosaurus támadás 76151. 29 990 Ft. Lego Harry Potter - A Tiltott Rengeteg: Összecsapás Umbridge-dzsel 75967. 11 990 Ft For shipping to the United Kingdom visit this page LEGO City 60266 Ocean Exploration Ship. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO City 60266 Óceánkutató hajó. Souhaitez-vous livrer des produits à la France ? Examinez LEGO City 60266 Le Navire d'exploration océanique

LEGO City: Óceánkutató hajó 60266 - JátékNetLEGO Óceánkutató hajó - City 60266 - YouTubeLEGO City Óceánkutató hajó (60266) - 220voltLEGO® 60266 - LEGO City Óceánkutató hajó

LEGO Technic - Nagy terherbírású vontató (42128) LEGO Star Wars - Párbaj a Mandalore bolygón (75310) LEGO Star Wars - Mandalóri csillagharcos (75316) Gémklub Fröccs; LEGO City - Óceánkutató hajó (60266 Lego City 60266 Óceánkutató hajó. 49 990 Ft. 40 490 Ft-24%. Lego Classic 11013 Kreatív áttetsző kockák. 10 990 Ft. 8 390 Ft-22%. Lego Minecraft 21154 Az Őrláng Híd. 15 990 Ft. 12 490 Ft-5%. Lego Marvel 76167 Vasember fegyvertára. 10 990 Ft. 10 490 Ft-22%. Lego Technik 42123 McLaren Senna GTR. 18 990 Ft. 14 790 Ft LEGO City: Óceánkutató hajó 60266. Most akciósan: 39 999 Ft-15 %. Eredeti ár: 46 990 Ft. Kosárba. Lego City: Repülőverseny 60260. Most akciósan: 8 699 Ft-13 %. Eredeti ár: 9 990 Ft. Kosárba. Népszerű termékek LEGO ® márkából. LEGO® Creator Expert: Virágcsokor 10280. Most akciósan: 15 999 F A LEGO City - Óceánkutató hajó (60266) leírása: Izgalmas kalandok a láthatáron a hatalmas Óceánkutató hajó fedélzetén. Ez a szuper hosszú hajó nem csak úszik a vízen, de minden megtalálható rajta, amire a gyermekeknek szükségük van a végtelen óceán kutatásához Gyermekének izgalmas, akciódús játékidőt, a bűnözőknek pedig bizonyára sok bosszúságot okoz majd ez LEGO City 60277 Rendőrségi járőrcsónak, amelynek illetve egyéb kiegészítőinek már az összeépítése is nagyszerű mókával kecsegtet.A hatalmas, kétszintes motorcsónak felső vezetőállásából gyermeke kitűnően beláthatja a vizet, így könnyedén kiszúrhatja. LEGO CITY ÓCEÁNKUTATÓ HAJÓ 60266 30 685. 38 970 LEGO CITY ÓRIÁS-TEHERAUTÓ 60251. 1 945 2 470. LEGO CITY RAKÉTA ÖSSZESZERELÉS ÉS SZÁLLÍTÁ 42 512. 53 990 LEGO CITY RENDŐRKAPITÁNYSÁG 60246. 21 165 26 880. Lego City Rendőrségi elemtartó doboz 60270 10 220. 12 98